Uzun, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen başta Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın olmak üzere Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, ÇESOB Başkanı Recep Gür, sponsor firmalar ve motosikletçi esnafına da katkılarından dolayı teşekkür etti.

ÇEŞİTLİ YARIŞMALAR YAPILDI

Belediye Başkan Yardımcısı Ünsal Yeter ve ÇESOB Başkanı Recep Gür ise yaptıkları konuşmalarda, motor tutkunlarını dünyanın merkezi Çorum’da konuk etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Konuşmaların ardından 15 yaş altı ve 15 yaş üstü bay ve bayanlar yumurta taşıma yarışması, çuval yarışı, ip çekme ve bilek güreşi müsabakaları düzenlendi. Oldukça çekişmeli geçen yarışmaların ardından dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

GECE KAMP KURDULAR

Geceyi de kamp kurarak Atahan Atlı Spor Kulübü Kompleksi’nde geçiren motor tutkunları gün boyu gerçekleştirdikleri motor showları ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Konser ve havai fişek gösterileriyle coşkunun tavan yaptığı festival sonunda motor tutkunları bir sonraki seneye buluşmak üzere Çorum’dan mutlu bir şekilde ayrıldılar.